Puteti alege una din ofertele noastre.

Detalii la tel 0724.678.252 sau 0766.332.447

- Masuratori si transport gratuit

- O plasa de tantari gratis la o comanda tamplarie termopan

- O plasa de tantari gratis la un rulou exterior

Ofertele sunt supuse unor termeni si conditii

 

Tamplarie PVC Bucuresti

Tamplarie PVC Bucuresti - care sunt avantajele ferestrelor de termopan

Tamplarie PVC Bucuresti

Tamplarie PVC Bucuresti - avantaje

Rama unei ferestre joaca un rol decisiv pentru o izolare eficienta. In comparatie cu ferestrele din aluminiu sau din lemn, profilele de ferestre din PVC au valori mai bune de izolatie, reducand astfel costurile de energie si de incalzire. O valoare deosebit de mare a potentialului de economisire cu rame de ferestre din PVC este obtinuta cu casele pasive standard. Ferestrele casei pasive pot fi realizate in prezent cu profile PVC moderne si geamuri triple care functioneaza in prezent foarte eficient si foarte economic. 

Ferestrele din PVC au un raport foarte bun pret / calitate 

Ferestrele din PVC ofera beneficii semnificative pentru costuri atat pentru cumparare, cat si pentru intregul ciclu de viata. Pretul placilor din lemn este cu aproximativ 20-30% mai mare decat in cazul profilelor din PVC. Datorita marelui potential de economisire a energiei si a duratei de viata aproape fara intretinere de peste 50 de ani, exista posibilitatea economisirii costurilor chiar si pe termen lung.

 Ferestrele din PVC sunt usor de intretinut

Ferestrele din PVC de inalta calitate sunt extrem de usor de intretinut si necesita putina intretinere. Pe de alta parte, ferestrele din lemn, de exemplu, trebuie tratate la fiecare doi ani si lacuite la fiecare 5 ani. Ramele din PVC moderne, pe de alta parte, sunt extrem de rezistente la vreme si la lumina. La curatarea cadrelor de ferestre, este suficienta o solutie simpla de lichid de spalare, deoarece suprafetele netede ale profilelor usureaza intretinerea. 

Ferestrele din PVC sunt deosebit de durabile 

Spre deosebire de ferestrele din lemn, ferestrele din PVC ofera o viata foarte lunga. Ferestrele de inalta calitate sunt recunoscute pentru rezistenta la torsiune si pentru o functionalitate excelenta de multi ani. Datorita duratei de viata indelungate de cel putin 50 de ani, ferestrele din PVC reprezinta o investitie exemplara, de asemenea, pentru a mentine valoarea bunurilor imobile. 

Ferestrele din PVC sunt ecologice 

Ferestrele din PVC sunt 100% reciclabile si protejeaza astfel resursele. 40% din totalul rezervelor globale de gaze si petrol sunt utilizate pentru incalzirea si alimentarea cu energie a cladirilor, doar 4% sunt utilizate pentru productia de materiale plastice, din care doar 1% pentru PVC. In plus fata de reciclare, durata lunga de viata si sarcinile reduse in producerea profilelor din PVC contribuie, de asemenea, la un excelent bilant ecologic si, prin urmare, la protectia mediului. Ferestrele din PVC sunt mult mai durabile decat ferestrele din lemn si au un consum de energie mult mai scazut in timpul productiei.