Puteti alege una din ofertele noastre.

Detalii la tel 0724.678.252 sau 0766.332.447

- Masuratori si transport gratuit

- O plasa de tantari gratis la o comanda tamplarie termopan

- O plasa de tantari gratis la un rulou exterior

Ofertele sunt supuse unor termeni si conditii

 

Rulouri Bucuresti

Rulouri Bucuresti - stiti care sunt avantajele pe care le ofera rulourile?

Rulouri Bucuresti

Rulouri Bucuresti - avantaje rulouri

Aceasta reprezinta o parte extrem de importanta pentru actualizarea aspectului general pe care il are decorul si pentru a crea o impresie de ansamblu asupra casei dvs.

Incepand de la blaturi si pana la pardoseala, jaluzele si pereti, exista un lucru pe care aceste elemente il au in comun: trebuie actualizate daca vreti sa schimbati aspectul casei. Este posibil sa va intrebati de ce este necesar sa schimbati aspectul casei, daca puteti trai foarte bine si in cel deja existent. Pentru ca nevoile si gusturile voastre se schimba, odata cu timpul, este foarte important, ca din cand in cand sa determinati ce elemente trebuie sa inlocuiti si care ar fi partile care necesita doar o simpla ajustare. Ne referim la jaluzele exterioare care sunt disponibile intr-o gama vasta de modele si culori, in asa fel incat sa puteti alege si unele potrivite pentru casa voastra.

Sunt mai multe beneficii oferite de instalarea rulourilor exterioare de la ferestre. In afara de imbunatatirea aspectului general sunt si avantaje legate de functia practica pe care o au in protejarea locuintei, inlesnind controlul asupra luminii soarelui si asupra cantitatii de lumina care intra in incaperi.

Inainte de a le instala ar trebui sa determinati ce tip sau ce stil de jaluzele exterioare este bun pentru casa dvs, sau ce se potriveste bine situatiei in care sunteti. Sunt si jaluzele exterioare care au forma de lamele de aluminiu sau fasii de lemn, de tip rulou din aluminiu ori pvc sub forma de oblon.

Rulourile exterioare de aluminiu pot sa aiba o grosime a lamelei de 80 sau de 60 mm si se preteaza locuintelor dar si cladirilor de birouri sau halelor industriale. Rulourile ofera protectie impotriva intemperiilor, dar si antiefractie si rezolva in acelasi timp si toate problemele ce tin de protectia solara. Izolarea termica sportita este asigurata cu ajutorul spumei poliuretanice injectata in lamela. Sunt mai multe tipuri de lamele tinand cont de efectul urmarit si de marimea suprafetei. Protectia solara desavarsita pe care o ofera si protectia antiefractie, variantele multiple de actionare si gama de culori larga, toate trebuie sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte.