Puteti alege una din ofertele noastre.

Detalii la tel 0724.678.252 sau 0766.332.447

- Masuratori si transport gratuit

- O plasa de tantari gratis la o comanda tamplarie termopan

- O plasa de tantari gratis la un rulou exterior

Ofertele sunt supuse unor termeni si conditii

 

Plase tantari Bucuresti

Plase tantari Bucuresti - alege sa ai o vara linistita fara insecte!

Plase tantari Bucuresti

Plase tantari Bucuresti - tipuri de plase

Cresterea numarului de insecte datorate temperaturilor ridicate si a bolilor pe care le poarta cu ele au sporit gradul de constientizare a protectiei. 

Mai mult decat atat, ajuta la reducerea murdariei care intra acasa, pentru ca previne intrarea animalelor de companie, toate cu avantajul reinnoirii aerului proaspat. 

Liderul in domeniul protectiei impotriva insectelor acasa, discret, functional si practic, mai ales ca are o instalare usoara si rapida sunt ramele cu cadru. Puteti sa le deschideti si sa le inchideti cu usurinta, chiar si pentru copii si pentru persoanele in varsta datorita sistemului RDS (Speed Reducer System). Un alt avantaj este ca le puteti strange in lunile de iarna pentru a lasa mai multa lumina solara in incaperi. 

Se potrivesc pentru majoritatea ferestrelor si deschiderilor pentru jaluzele, incluzand ferestrele din PVC care lasa distante de 40 mm. Daca aveti o fereastra din PVC, plasele contra tantarilor sunt singurele care functioneaza perfect. 

Pentru ferestre glisante sau cu deschideri largi, plasa care este instalata mai usor este plasat direct pe cadrul ferestrei. 

Plasele fara rama se adapteaza oricarei deschideri de ferestre. Este cea mai buna alegere pentru ferestrele nefolosite, ferestrele cu bare, pe care, de obicei, dorim sa le deschidem sau sa le inchidem usor. Este economica si usor de instalat in deschidere sau frontal, fie cu cleme, fie cu suruburi.  Dezavantajul este, desigur, ca nu puteti deschide sau inchide plasa, dar poate fi dezasamblata cu usurinta pentru curatare sau depozitare, daca este necesar. 

Plasele nu sunt incompatibile cu estetica. Plasele ofera mai multe avantaje pe langa faptul ca prinde toate insectele si ofera numeroase aspecte estetice. 

Exista plase care se pot ajusta pe verticala. Sunt cele mai potrivite pentru ferestre mici sau ferestre cu vedere spre interior si curti. 

Plasele telescopice 

Mai ieftine, simple si usor de instalat decat alte modele. Nu aveti nevoie de unelte, nu este nevoie sa taiati profiluri, sa faceti gauri si sa puneti suruburi. Perfect daca doriti o plasa de tantari temporara si portabila si pastrati estetica spatiului. Le puteti pune la latimea ferestrei si chiar puteti sa inchideti jaluzelele pentru a le ajusta.